Oldal kiválasztása

Fa órák

Az innovatív, fából készült órák igazi divattárgynak számítanak. A természetes anyagból készült fa minden órának egyedi megjelenést kölcsönöz, és egyben a fenntarthatóság eszméjét is hirdeti.

A fa a legtöbb ember számára a természetet testesíti meg. Aki ránéz, azonnal a fákra és erdőkre asszociál. Az órák világában a faórák egyre inkább elterjedőben vannak, és stílusos ékszerként funkcionálhatnak bármelyik csuklón.

Ezen órák időtlen és természetes dizájnja üdítő különlegességet képvisel a hagyományos időmérőkhöz képest. A fa egyedi szerkezete és mintázata minden egyes órát egyedivé tesz.  A fából készült órák nemcsak stílusosak, hanem környezetbarátak is. Az anyag feldolgozása során következetes figyelmet fordítanak földünk erőforrásainak megőrzésére. Annak érdekében, hogy az órák pontosan és precízen működjenek, általában quartz szerkezet van bennük, amely elemmel működik. A megfizethető ár, megkönnyíti a döntést az alternatíva mellett, és így te is kiveheted a részed a természet megőrzéséből, és vásárlásoddal tehetsz valamit a környezetünkért.

Ha szokatlan órát keresel, és egyúttal valami jót is szeretnél tenni, a fából készült órák pont megfelelőek lesznek számodra.